Workshops

Vind hier al onze workshops terug

Een workshop volgen bij Corepilates?

Iedere maand kan je bij Corepilates een workshop volgen. Deze workshops kan je ook volgen als je nog geen klant bent.*

*Ben je nog geen klant bij Corepilates? Dan kan je hier een account aanmaken en deelnemen aan onze workshops. Om deel te nemen aan onze vaste lessen, boek je eerst een kennismaking.

Corepilates

Waarom starten?

  • Persoonlijke en professionele begeleiding
  • Bij blessures worden oefeningen aangepast
  • Lessen in kleine groepen (max 8 personen)
  • Leer luisteren naar je eigen lichaam
  • Leer op een juiste manier door je dagelijkse taken te bewegen
  • Een juiste ademhaling eigen maken
  • Lessen die je motiveren om meer te bewegen

Starten met Pilates en Barre?

Heb je een vraag?

Vind hier alle info die je nodig hebt om van start te gaan

Voor onze workshops heb je geen ervaring nodig en moet je nog niet eerder klant zijn. Je kan gewoon een account aanmaken en een workshop pas aankopen. Indien je nadien graag lessen meedoet bij ons, kan je best eerst een kennismaking boeken. 

Fijn dat je klant wil worden! Boek je vrijblijvend kennismakingsgesprek in via deze link. Zo kan je de studio, lesgevers en lessen leren kennen.

Dat is afhankelijk van de lengte van de workshop en de soort. Onze workshops van 2u kosten gewoonlijk €36. Trajecten zijn meestal van langere duur en hebben een andere prijs. 

Indien je er niet geraakt, kan je tot 24u voor de workshop gratis annuleren in de boekingsapp en kan je deze beurt gebruiken voor een andere workshop in ons aanbod. Als het enkele uren voor de les is, kan je je uitschrijven, maar verlies je je beurt. 

Heb je last van (veel) rugpijn en nekpijn, heb je een bepaalde operatie achter de rug of ben je nog aan het revalideren? Contacteer me dan even voor de workshop. Vraag ook steeds goedkeuring van je arts.

Onze workshop worden toegankelijk gemaakt voor iedereen. Heb je al ervaring, dan zullen we ervoor zorgen dat je genoeg uitdaging krijgt. Heb je nog nooit yoga, pilates of ballet gedaan, dan zullen we je goed begeleiden, zodat je het meeste uit de workshop kan halen.

Het is aangeraden steeds te informeren bij jouw arts of gynaecoloog of je de workshop kan meedoen. Indien je twijfelt, neem dan even contact met Glynn op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates, acties en informatie over de lessen.