Corepilates Retreat

Not just another retreat, but a gift to yourself
Ericeira, Portugal

29 Juli- 05 August 2023

DAY 1: Arrival

  2pm/Arrival

       5pm/Welcome workout

  7pm/Dinner 

DAY 2: Core reset

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

12pm/Ericeira visit + Lunch

6pm/Sunset Beach Yoga

7pm/Dinner

DAY 3: Posture Alignment

8.30am/Morning Barre

10am/Breakfast

11am/Massage (optional) or Free Time

2pm/Lunch

3pm/Surf

5pm Sunset Walk & Silent Meditation

7.30pm/Dinner

 

DAY 4: Hips & Shoulders focus

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

11am/Suprise Daytrip

6pm/Sunset Yoga

7.30pm/Dinner

DAY 5: Find your balance

8.30am/Morning Yogalates

10am/Breakfast

11am/Free Time / Massage or Surf (optional)

2pm Lunch

4pm/Workshop

8pm/BBQ Dinner

DAY 6: Power workout

8.30am/Morning Barre

10am/Breakfast

11am/Massage (optional) or Free Time

2pm/ Sintra + Wine tasting

8pm/Dinner

DAY 7: Wrap up

8.30am/Goodbye Yoga

10am/Picnic in the Forest & Closing Ceremony

12pm/Check out

* Deze planning is onder voorbehoud en kan nog aangepast worden. Er zal iedere dag een workout en 2 maaltijden worden voorzien. Overige activiteiten variëren per dag en zijn optioneel te volgen. 

Main Teacher

Glynn, Pilates & Barre Teacher

Na jaren Pilates en Barre lessen geven in verschillende studio’s en gyms in en rond Antwerpen, opende Glynn in september 2022 haar eigen studio in Boechout. Ze zorgt er steeds voor dat iedereen goed kan volgen ongeacht het niveau. Je krijgt steeds een stevige en intensieve workout, terwijl je veilig de bewegingen uit kan voeren met volledige core controle. Tijdens de retreat, leren we je je lichaam beter kennen, meer controle te houden vanuit je core en een betere, gezondere houding aan te nemen. Elke les is effectief en voelt aan als een flow van de ene oefening naar de andere. Een uurtje vliegt zo voorbij!

Wat klanten zeggen:


“Een paar maanden geleden Corepilates bij Glynn ontdekt en sindsdien helemaal fan. De lessen zijn super leuk en gevarieerd. Een uurtje vliegt zo voorbij. Ik voel en zie al duidelijk een verschil. Een echte aanrader. Bedankt Glynn.”


“Altijd toffe lessen. Je voelt goed dat je spieren gewerkt hebben. Het uurtje is zo voorbij en voel me er heel goed bij. Bedankt glynn.”

Wat mag je verwachten van deze Retreat?

DIT IS NIET ZOMAAR EEN RETREAT! Het is een ervaring waarin je leert trager te leven, gezondere routines opbouwt, de tijd neemt om bewuster om te gaan met je omgeving en om de beste versie van jezelf te zijn.

Deze retreat laat je de dagelijkse stress even totaal vergeten en gunt je tijd geven om mind en body te resetten.

Daarnaast is er genoeg tijd om de natuur te ontdekken, de stadjes in de omgeving te bezoeken en naar het strand te gaan.

We voorzien iedere dag minstens 2 maaltijden, deze worden bereid door (volgens ons!) de beste chefs in Ericeira. Er worden lokale producten gebruikt van de organic farms in de omgeving en andere producten worden steeds organisch en fair trade aangekocht. Van de melk en het beleg bij het ontbijt tot de lunches en smakelijke desserts, alles is huisgemaakt en bewust gekozen. Je kan, indien gewenst, ook op voorhand doorgeven of je graag Vegan of Vegetarisch eet. Andere specifieke voorkeuren kan je ook op voorhand doorgeven.

Guest Teachers

Corepilates Teachers

Tijdens de retreat zullen de lessen grotendeels gegeven worden door Glynn en andere lessen door enkele teachers van Corepilates die mee komen genieten van de retreat. Je zal dus zeker en vast enkele vertrouwde gezichten zien 🙂

Waar?

De retreat zal doorgaan in de prachtige guesthouse Casa Paco D’ilhas, tussen de groene heuvels bij het surfers & vissersdorp, Ericeira.  De guesthouse is 35min rijden van de luchthaven in Lissabon en geniet van een uitzicht op de atlantische oceaan.

We zitten op een kleine 10 minuten van het stadje af. Je kan steeds een wandeling maken naar het strand (bergaf) of de prachtige natuur rondom verkennen. De guesthouse is omgeven door dennenbossen, palmbomen en biologische farms. Appels, vijgen en dadelpruimen kan je zo van de bomen eten.

Geniet van de rust en stilte van je prachtige omgeving met zicht op de zee, wordt wakker met het geluid van de golven die tegen het rif breken en geniet van een dagelijkse routine in de Yoga shala op het domein. Neem een duikje in een van de 2 zwembaden of mediteer in een van de verborgen plekjes op het domein. 

Welke investering maak ik in mezelf?

Deze retreat is een cadeau aan jezelf, een investering in je levensstijl en mindset.
Verblijf 7 nachten in een twin room (private rooms op aanvraag) met zeezicht, 2 maaltijden per dag, dagelijkse lessen, workouts, activiteiten en workshops.

De check-in zal de eerste zaterdag om 14u zijn. De eerste workout activiteit start om 17u. Daarna heb je tijd om iedereen te leren kennen, te settelen en zullen we samen dineren. Uitchecken kan de laatste zaterdag na het ontbijt, om compleet ontspannen te vertrekken naar huis.

Transfers van en naar de luchthaven en massages zijn niet inbegrepen in de prijs. (Maar kunnen op aanvraag geregeld worden).

Jouw plekje wordt gereserveerd na betaling via overschrijving (reservering via mail, klik hieronder). 

PRICING

Shared House with 3-4 €1099

Shared House with 2 €1299

Private House €1499

 

Corepilates Members:

 Early Bird* Shared with 3-4 €999

Early Bird* Shared with 2 €1199

Early Bird* Private €1399

 

Alle prijzen zijn per persoon.

*Early Bird korting voor Corepilates klanten met een actief Unlimited abonnement. Boeken tot 28 februari 2023. 

Praktische info

Vind hier alle info die je nodig hebt om van start te gaan

Included:
– verblijf
– ontbijt + lunch of dinner
– pilates / barre / yoga / surf
– workshops

Excluded:
– Vlucht
– Massage op aanvraag
– Vervoer van en naar de luchthaven (kan ook op aanvraag)

Casa Paço D’ilhas
Estrada da Junceira
Paço de Ilhas
2640-825 Ericeira
Portugal
Alojamento Local 17253/AL

De lessen zullen toegankelijk zijn voor ieder niveau doordat er steeds opties gegeven worden om het zwaarder of minder zwaar te maken. Of je nu al lang Pilates, Yoga of Barre doet, of maar net begint, dit is de ideale manier voor jou om het te leren kennen of jezelf daarin te verbeteren. 

De korting  geldt voor leden bij Corepilates die een Unlimited abonnement hebben lopen. 

Er kan vervoer van en naar de luchthaven voorzien worden. Afhankelijk van hoeveel personen en bagage er tegelijk toekomen, kunnen we jullie ophalen of regelen we een luchthaven transfer via de guesthouse.

Surfen is optioneel, je kan in de plaats daarvan een massage boeken, chillen aan het zwembad, naar het strand gaan of gezellig naar Ericeira gaan, aangezien het surfen daar ook zal doorgaan 🙂

Een vriendin meenemen kan zeker, dat maakt het net leuker :). De lessen zullen zo opgesteld worden dat ieder niveau mee kan volgen.

De algemene voorwaarden voor de Corepilates retreat kan je hier vinden. Bij het bevestigen van je boeking door betaling ga je hiermee akkoord.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates, acties en informatie over de lessen.