Open for bookings:

Corepilates Retreat 2024

Not just another retreat, but a gift to yourself
Ericeira, Portugal

8 sept - 13 sept 2024
VOLZET

DAY 1: Arrival

  2pm/Arrival

       5pm/Welcome Circle

  7pm/Dinner 

9pm/Wind down flow

DAY 2: Core reset

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

12pm/Ericeira visit

6pm/Sunset Beach Yoga

8pm/Dinner

DAY 3: Find your balance

8.30am/Morning Yogalates

10am/Breakfast

11am/Surf

3pm/Massage (optional) or Free Time

6pm/ Sunset Walk & Relax Yoga

8pm/Dinner

 

DAY 4: Creative flow

8.30am/Morning Barre

10am/Breakfast

11am/Suprise Workshop

6pm/Wind down Yoga

8pm/Dinner

DAY 5: Posture Alignment

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

11am/Massage or Surf (optional)

2pm/ Lunch

4pm/Free evening

DAY 6: Wrap up

8.30am/Goodbye Workout

10am/Check out

10.30am/Beach Picnic

* Deze planning is onder voorbehoud en kan nog aangepast worden. Er zal iedere dag een workout en 2 maaltijden worden voorzien. Overige activiteiten variëren per dag en zijn optioneel te volgen. 

Main Teacher

Glynn, Pilates & Barre Teacher

Na jaren Pilates en Barre lessen geven in verschillende studio’s en gyms in en rond Antwerpen, opende Glynn in september 2022 haar eigen studio in Boechout. Ze zorgt er steeds voor dat iedereen goed kan volgen ongeacht het niveau. Je krijgt steeds een stevige en intensieve workout, terwijl je veilig de bewegingen uit kan voeren met volledige core controle. Tijdens de retreat, leren we je je lichaam beter kennen, meer controle te houden vanuit je core en een betere, gezondere houding aan te nemen. Elke les is effectief en voelt aan als een flow van de ene oefening naar de andere. Een uurtje vliegt zo voorbij! Je kan dus ook perfect al beginner meedoen.

Wat klanten zeggen:

 

“Na een warm ontvangst in een prachtig verblijf, doordrongen van zuiderse charme kon ik mijn batterijtjes helemaal opladen. Ik heb genoten van elk moment! De sportieve ochtendlessen waardoor je vol energie aan je dag kon beginnen, lekker en verzorgd ontbijten, onthaasten aan het zwembad, toffe uitstapjes en activiteiten die je naar eigen gevoel kon aanpassen, de heerlijke maaltijden waarbij we gezellig onze ervaringen van de dag met elkaar deelden, rustgevende yoga in de avond. Deze onvergetelijke week is een verwennerij voor jezelf, een echte aanrader!” – Ragna

 

“Ik had net een moeilijk jaar achter de rug en was toe aan wat tijd en ruimte voor mezelf. Het was een zeer impulsieve beslissing, maar heb er a b s o l u u t geen spijt van. Ik zou het zo terug doen. ❤️” – Anneke

Wat mag je verwachten van deze Retreat?

DIT IS NIET ZOMAAR EEN RETREAT! Het is een ervaring waarin je leert trager te leven, gezondere routines opbouwt, de tijd neemt om bewuster om te gaan met je omgeving en om de beste versie van jezelf te zijn.

Deze retreat laat je de dagelijkse stress even totaal vergeten en gunt je tijd geven om mind en body te resetten.

Daarnaast is er genoeg tijd om de natuur te ontdekken, de stadjes in de omgeving te bezoeken en naar het strand te gaan.

We voorzien iedere dag minstens 2 maaltijden, deze worden bereid door (volgens ons!) de beste chefs in Ericeira. Er worden lokale producten gebruikt van de organic farms in de omgeving en andere producten worden steeds organisch en fair trade aangekocht. Van de melk en het beleg bij het ontbijt tot de lunches en smakelijke desserts, alles is huisgemaakt en bewust gekozen. Je kan, indien gewenst, ook op voorhand doorgeven of je graag Vegan of Vegetarisch eet. Andere specifieke voorkeuren kan je ook op voorhand doorgeven.

Wat klanten zeggen:

 

“Het was heerlijk om op zo’n prachtig, ontspannende plek toe te komen en verwend te worden met deugddoende lessen en overheerlijk eten. Het was een week voedend voor mijn lijf en geest. Perfect om tot jezelf te komen en een goed evenwicht tussen activiteiten en tijd voor jezelf!” – Lynn

 

“Ik ben al 5 jaar mama en heb best een heel druk professioneel leven. Ik hou graag alle balletjes in de lucht zoals zoveel vrouwen. Goede mama, goede werknemer (liefst ook ambitieus blijven), goede partner van mijn man, goede vriendin zijn. Zonder het te weten waren mijn batterijen leeg en mijn rekkertje was niet meer zo elastisch. De studio is voor mij al sinds opening mijn batterij. Mijn me-time. Een paar uurtjes in de week loskoppelen ging me goed af, maar een week alles even lossen. Het leek me een grote berg, maar ik koos samen met mijn hele goede vriendin eens echt voor ons te kiezen. Achteraf de beste beslissing ooit. Ook in Portugal was die batterijlader aanwezig in een zalig mooie omgeving, tussen hele leuke mensen, met elk hun verhaal. Zalig om alle lessen eens te kunnen proeven. Ik hing nogal vast aan enkel Barre, maar dat zal in de toekomst niet zo blijven. Dat een groep waar je mensen niet van kent, zo kan matchen had ik niet verwacht. Ik ben thuisgekomen en zo een voldaan en gelukkig gevoel. Ik hoop dat batterijtje nog een maar weken mee te kunnen dragen. Dikke merci” – Glynis

Guest Teachers

Corepilates Teachers

Tijdens de retreat zullen de lessen grotendeels gegeven worden door de inhouse teachers van Corepilates die mee komen genieten van de retreat. Je zal dus zeker en vast enkele vertrouwde gezichten zien 🙂
Daarnaast nodigen we voor onze workshop iemand uit die gespecialiseerd is in haar vak. Hier binnenkort meer over!

Waar?

De retreat zal doorgaan in de prachtige guesthouse Casa Paco D’ilhas, tussen de groene heuvels bij het surfers & vissersdorp, Ericeira.  De guesthouse is 30min rijden van de luchthaven in Lissabon en geniet van een uitzicht op de atlantische oceaan.

We zitten op een kleine 10 minuten van het stadje af. Je kan steeds een wandeling maken naar het strand (bergaf) of de prachtige natuur rondom verkennen. De guesthouse is omgeven door dennenbossen, palmbomen en biologische farms. Appels, vijgen en dadelpruimen kan je zo van de bomen eten.

Geniet van de rust en stilte van je prachtige omgeving met zicht op de zee, wordt wakker met het geluid van de golven die tegen het rif breken en geniet van een dagelijkse routine in de Yoga shala op het domein. Neem een duikje in een van de 2 zwembaden of mediteer in een van de verborgen plekjes op het domein.

Welke investering maak ik in mezelf?

Deze retreat is een cadeau aan jezelf, een investering in je levensstijl en mindset.
Verblijf 5 nachten in een twin room, private room of shared house, 2 maaltijden per dag, dagelijkse lessen, workouts, activiteiten en workshops.

De check-in zal de zondag om 14u zijn. De eerste workout activiteit start om 18u. Daarna heb je tijd om iedereen te leren kennen, te settelen en zullen we samen dineren. Uitchecken kan vrijdag voor onze ontbijt picnic, om compleet ontspannen te vertrekken naar huis.

De locatie ligt op een klein half uurtje van de luchthaven van Lissabon. Afhankelijk van wie wanneer toekomt op zonda, kunnen we de kosten van de transfer natuurlijk opdelen 🙂
Massages zijn niet inbegrepen in de prijs. Maar kunnen op aanvraag geregeld worden.

Jouw plekje wordt gereserveerd na betaling via overschrijving (reservering via mail, klik hieronder). 

PRICING

Shared House with 3-4 €1099 (nog 2 plekjes beschikbaar)

Shared House with 2 €1225 (nog 1 huisje beschikbaar)

Private House €1350 (nog 2 huisjes beschikbaar)

* bij boekingen tussen 01/10/23 en 31/12/23

 

Praktische info

Vind hier antwoord op eventuele vragen die je nog hebt, of stuur even een mailtje naar glynn@corepilates.be

Included:
– verblijf
– ontbijt + lunch of dinner
– pilates / barre / yoga / 1x surf
– workshops

Excluded:
– Vlucht
– Massage op aanvraag
– Vervoer van en naar de luchthaven (kan ook op aanvraag)

Casa Paço D’ilhas
Estrada da Junceira
Paço de Ilhas
2640-825 Ericeira
Portugal
Alojamento Local 17253/AL

De lessen zullen toegankelijk zijn voor ieder niveau doordat er steeds opties gegeven worden om het zwaarder of minder zwaar te maken. Of je nu al lang Pilates, Yoga of Barre doet, of maar net begint, dit is de ideale manier voor jou om het te leren kennen of jezelf daarin te verbeteren. 

Er kan vervoer van en naar de luchthaven voorzien worden. Afhankelijk van hoeveel personen en bagage er tegelijk toekomen, kunnen we jullie met elkaar in contact brengen om samen een Uber te delen.

Surfen is optioneel, je kan in de plaats daarvan een massage boeken, chillen aan het zwembad, naar het strand gaan of gezellig naar Ericeira gaan, aangezien het surfen daar ook zal doorgaan 🙂

Een vriendin meenemen kan zeker, dat maakt het net leuker :). De lessen zullen zo opgesteld worden dat ieder niveau mee kan volgen.

De algemene voorwaarden voor de Corepilates retreat kan je hier vinden. Bij het bevestigen van je boeking door betaling ga je hiermee akkoord.

Dit is helemaal geen probleem! We zijn met een leuke gemixte groep en hebben veel ervaring om jullie allemaal op eigen niveau les te kunnen laten volgen. Heb je geen ervaring? Dan is dit te ideale manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van Pilates, Yoga en Barre.

Dat hoeft niet! Sommige klanten van Corepilates nemen vriendinnen mee die nog nooit eerder bij ons gesport hebben. En sommigen komen ook gewoon alleen. Het wordt dus echt een leuke mix van al klanten, niet-klanten en teachers 🙂

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates, acties en informatie over de lessen.