Open for bookings:

Morocco Retreat 2025

Yalla, Yalla!
Imsouane, Morocco

22 april - 28 april 2025

DAY 1: Welcome Home

  2pm/Arrival

       5pm/Openening Circle

  7pm/Dinner 

9pm/Gentle Flow

DAY 2: Find your centre

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

11am/Surf

3pm/Massage (optional) or Free Time

6pm/Sunset Beach Yoga

8pm/Dinner

DAY 3: Balance & Realign

8.30am/Morning Yogalates

10am/Breakfast

12pm/Essaouira Souks visit

6pm/ Sunset Walk & Relax Yoga

8pm/Dinner

DAY 4: Recharge & restore

8.30am/Morning Barre

10am/Breakfast

11am/Free day or Surf

7.30pm/Dinner

9pm/Yoga Nidra

DAY 5: Nourish & release

8.30am/Morning Pilates

10am/Breakfast

11am/Massage or Surf (optional)

6pm/Women’s circle with Cacao

8pm/Dinner

DAY 6: Grounding & gratitude

8.30am/Morning yoga

10am/Breakfast

6pm/Evening Pilates

8pm/Dinner

DAY 7: Renew

8.30am/Goodbye Workout

10am/Check out

10.30am/Brunch

12am/ Closing circle

* Deze planning is onder voorbehoud en kan nog aangepast worden. Er zal iedere dag een workout en 2 maaltijden worden voorzien. Overige activiteiten variëren per dag en zijn optioneel te volgen. 

Main Teachers

Glynn & Judith

Hi! Wij zijn Glynn en Judith 🧡 De Pilates & Yoga teachers, vriendinnen en collega’s, die je tijdens deze retreat meenemen in een journey van rechargen, realignen en gronden. Glynn, founder van Corepilates zal de pilates, barre en yogalates lesjes geven. De lessen zijn pittig, maar we maken ze toegankelijk voor alle niveaus. Judith, yoga teacher bij Corepilates, neemt je mee in haar flow en laat je kennismaken met yin yoga, mindfulness, yoga nidra en yogalates. We zijn beide enorm gepassioneerd in wat we doen en hopen dat je na deze reis met ons, even gepassioneerd en met de tools om jouw goede gewoontes te blijven vasthouden, naar huis kan keren.

Wat klanten zeggen:

 

“Na een warm ontvangst in een prachtig verblijf, doordrongen van zuiderse charme kon ik mijn batterijtjes helemaal opladen. Ik heb genoten van elk moment! De sportieve ochtendlessen waardoor je vol energie aan je dag kon beginnen, lekker en verzorgd ontbijten, onthaasten aan de zee, toffe uitstapjes en activiteiten die je naar eigen gevoel kon aanpassen, de heerlijke maaltijden waarbij we gezellig onze ervaringen van de dag met elkaar deelden, rustgevende yoga in de avond. Deze onvergetelijke week is een verwennerij voor jezelf, een echte aanrader!” – Ragna

 

“Ik had net een moeilijk jaar achter de rug en was toe aan wat tijd en ruimte voor mezelf. Het was een zeer impulsieve beslissing, maar heb er a b s o l u u t geen spijt van. Ik zou het zo terug doen. ❤️” – Anneke

Wat mag je verwachten van deze Retreat?

DIT IS NIET ZOMAAR EEN RETREAT! Het is een ervaring waarin je leert trager te leven, gezondere routines opbouwt, de tijd neemt om bewuster om te gaan met je omgeving en om de beste versie van jezelf te zijn.

Deze retreat laat je de dagelijkse stress even totaal vergeten en gunt je tijd geven om mind en body te resetten.

Daarnaast is er genoeg tijd om het prachtige Marokko te ontdekken, de stadjes in de omgeving te bezoeken en naar het strand te gaan.

We voorzien iedere dag minstens 2 maaltijden, deze worden bereid door lokale chefs. Er worden lokale producten gebruikt vanuit de omgeving. Van de melk en het beleg bij het ontbijt tot de lunches en smakelijke desserts, alles is huisgemaakt en bewust gekozen. Je kan, indien gewenst, ook op voorhand doorgeven of je graag Vegan of Vegetarisch eet. Andere specifieke voorkeuren kan je ook op voorhand doorgeven.

Deze retreat gaat in een klein groepje door van maximum 12 mensen. Dit zorgt ervoor dat je echt alle tijd en ruimte krijgt om tot rust te komen, bij te leren en voor jezelf te zorgen.

Wat klanten zeggen:

 

“Het was heerlijk om op zo’n prachtig, ontspannende plek toe te komen en verwend te worden met deugddoende lessen en overheerlijk eten. Het was een week voedend voor mijn lijf en geest. Perfect om tot jezelf te komen en een goed evenwicht tussen activiteiten en tijd voor jezelf!” – Lynn

 

“Ik ben al 5 jaar mama en heb best een heel druk professioneel leven. Ik hou graag alle balletjes in de lucht zoals zoveel vrouwen. Goede mama, goede werknemer (liefst ook ambitieus blijven), goede partner van mijn man, goede vriendin zijn. Zonder het te weten waren mijn batterijen leeg en mijn rekkertje was niet meer zo elastisch. De studio is voor mij al sinds opening mijn batterij. Mijn me-time. Een paar uurtjes in de week loskoppelen ging me goed af, maar een week alles even lossen. Het leek me een grote berg, maar ik koos samen met mijn hele goede vriendin eens echt voor ons te kiezen. Achteraf de beste beslissing ooit. Ook in Portugal was die batterijlader aanwezig in een zalig mooie omgeving, tussen hele leuke mensen, met elk hun verhaal. Zalig om alle lessen eens te kunnen proeven. Ik hing nogal vast aan enkel Barre, maar dat zal in de toekomst niet zo blijven. Dat een groep waar je mensen niet van kent, zo kan matchen had ik niet verwacht. Ik ben thuisgekomen en zo een voldaan en gelukkig gevoel. Ik hoop dat batterijtje nog een maar weken mee te kunnen dragen. Dikke merci” – Glynis

Workshops

Relax. Release. Ground.

TIjdens de retreat doen we één of meerdere workshops, deze zullen je helpen meer te gronden, tot rust te komen en helemaal te hernieuwen. Ook leer je hier dingen bij, die je nadien thuis gaan helpen om dieper in je lichaam te komen en te gronden in het drukke en bewogen leven. Zo ken je een stukje van de retreat en goede gewoontes mee naar huis kan nemen. Hier binnenkort meer over!

Waar?

De retreat zal doorgaan in de stijlvolle The Ô, in het vissersdorp Imsouane, pal langs het strand. 
De guesthouse is op 1,5u rijden van de luchthaven in Essaouira en geniet van het beste uitzicht in de regio.

We zitten in een gezellig klein vissersdorpje waar je van de Marokkaanse surfsfeer kan genieten. Hier kan je gezellig shoppen, lekker eten en heel mooie wandelingen langs de kust maken. 

Imsouane staat bekend voor de langste golf van Afrika. Leren surfen is hier echt een cadeau, aangezien de zachte golven heel toegankelijk zijn voor beginners en als je al eerder gesurfd hebt, hier enorm zal kunnen genieten van de lange, prachtige golven.

Geniet van de rust en stilte van je prachtige omgeving met zicht op de zee, wordt wakker met het geluid van de golven die tegen het rif breken en geniet van een dagelijkse routine in de op het prachtige domein. Lees een boekje, geniet van de zon of mediteer in een van de verborgen plekjes in en rond de guesthouse.

Welke investering maak ik in mezelf?

Deze retreat is een cadeau aan jezelf, een investering in je levensstijl en mindset.
Verblijf 6 nachten in een twin room of shared room met drie, 2 maaltijden per dag, dagelijkse lessen, workouts, activiteiten en workshops.

De check-in zal dinsdag om 15u zijn, indien je vroeger komt, kan je je bagage droppen en het dropje al verkennen. De eerste yoga sessie start om 18u. Je krijgt de tijd om iedereen te leren kennen, te settelen en we zullen samen dineren. Uitchecken kan maandag voor onze brunch, om zo compleet ontspannen te vertrekken naar huis.

De locatie ligt op een uurtje van de luchthaven van Essaouira. Afhankelijk van wie wanneer toekomt, kunnen we de kosten van de transfer natuurlijk opdelen 🙂
Massages zijn niet inbegrepen in de prijs. Maar kunnen op aanvraag geregeld worden.

Jouw plekje wordt gereserveerd na betaling via overschrijving (Laat hieronder je gegevens achter). 

EARLY BIRD PRICING

Shared Room with 3 €1299
(2 kamers beschikbaar)

Shared Room with 2 €1399
(3 kamers beschikbaar)

* bij boekingen tussen 20/05/24 en 20/06/24

 

Praktische info

Vind hier antwoord op eventuele vragen die je nog hebt, of stuur even een mailtje naar glynn@corepilates.be

Included:
– verblijf
– ontbijt + lunch of dinner
– pilates / barre / yoga / 1x surf
– workshops

Excluded:
– Vlucht
– Massage op aanvraag
– Vervoer van en naar de luchthaven (kan ook op aanvraag)

The Ô Experience

R5RH+4W9 Port imsouane,
Imsouane, Marokko

De lessen zullen toegankelijk zijn voor ieder niveau doordat er steeds opties gegeven worden om het zwaarder of minder zwaar te maken. Of je nu al lang Pilates, Yoga of Barre doet, of maar net begint, dit is de ideale manier voor jou om het te leren kennen of jezelf daarin te verbeteren. 

Er kan vervoer van en naar de luchthaven voorzien worden. Afhankelijk van hoeveel personen en bagage er tegelijk toekomen, kunnen we jullie met elkaar in contact brengen om samen een taxi te delen.

Surfen is optioneel, je kan in de plaats daarvan een massage boeken, chillen op het strand of gezellig naar het dorpje gaan (op wandelafstand).

Het voordeel aan Imsouane is dat de golven daar enorm toegankelijk zijn voor beginners en het moment dat we het surfen zullen plannen, de golven klein genoeg zullen zijn. Er is telkens 1 begeleider per 5 personen in de zee. Dus je bent volledig veilig.

Ben je iets meer ervaren? Dan kan je uiteraard mee naar de line-up paddelen met ons en een begeleider.

Een vriendin meenemen kan zeker, dat maakt het net leuker :). De lessen zullen zo opgesteld worden dat ieder niveau mee kan volgen.

De algemene voorwaarden voor de Corepilates retreat kan je hier vinden. Bij het bevestigen van je boeking door betaling ga je hiermee akkoord.

Dit is helemaal geen probleem! We zijn met een leuke gemixte groep en hebben veel ervaring om jullie allemaal op eigen niveau les te kunnen laten volgen. Heb je geen ervaring? Dan is dit te ideale manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van Pilates, Yoga en Barre.

Dat hoeft niet! Sommige klanten van Corepilates nemen vriendinnen mee die nog nooit eerder bij ons gesport hebben. En sommigen komen ook gewoon alleen. Het wordt dus echt een leuke mix van al klanten, niet-klanten en teachers 🙂

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates, acties en informatie over de lessen.