Corepilates openingsevent

03.09.2022

De opening van de nieuwe studio was een groot succes! Omdat we graag iedereen persoonlijk leren kennen en bekijken welke lessen het beste bij je passen, kan je een vrijblijvende kennismaking inboeken. Zo kunnen we samen je doelen bespreken en kan je nadien lessen boeken naar keuze. 

HEADER

PRAKTISCHE INFO

Openingsevent 3 september

Een prachtige barre & pilates studio opent 3 september de deuren in Boechout. De eerste zaterdag kan je lessen komen testen, een workshop core training volgen en een kijkje nemen in de studio bij een hapje en een drankje. Het event is gratis, schrijf je hier in. Je kan komen tussen 10u en 14u.

Locatie: Sint-Bavoplein 20, 2530 Boechout

GRATIS LESSEN

Barre & Pilates proberen tijdens het openingsevent

Op 3 september kan je een gratis les of meerdere naar keuze komen uittesten. Deze zullen 30min duren. Je hebt niets nodig, alles in aanwezig. Doe enkel je sportkleding aan. 

Lessen: Verschillende Barre & Pilates lessen -> inschrijven nodig

OPENINGS AANBIEDING

Nieuw hier? Krijg toegang tot de onbeperkte proefweken!

Als je naar het openingsevent komt, krijg je toegang tot de proefweken. Twee weken onbeperkt komen sporten voor maar €20! Dit is de ideale manier om de lessen te leren kennen, te ontdekken wat je liefst doet en de studio te leren kennen. Deze twee weken kan je aaneensluitend opnemen tot eind oktober. 

Kan je niet komen naar het openingsevent? Boek dan een kennismaking om jouw 2 proefweken van start te laten gaan. We bekijken dan samen wat best bij je past en je kan een kijkje nemen in de studio en de shop.

Wat? Leer de studio kennen en vind de les die bij jou past.

CORE WORKSHOP

Leer hoe je jouw core veilig en correct kan trainen. Ook bij zwangerschap en rugklachten

Ben je zwanger of bevallen? Heb je een zwak bekkenbodem of veel last in je lage rug bij het trainen van je buikspieren? Volg dan deze workshop en leer hoe je je core juist kan trainen. 

Wanneer: 3 september 12u30

KOM KENNISMAKEN

Kan je niet komen op de openingsdag?

Kan je niet komen op 3 september, maar wil je wel graag kennis maken met de studio, de lessen en de teachers? Boek dan vrijblijvend een kennismaking, met een koffietje/theetje erbij, in. 

Wat? Leer de studio kennen en vind de les die bij jou past.

Zit je nog met vragen?

Sint-Bavoplein 20, 2530 Boechout
De studio is op het 1ste verdiep van Modil, langs Barabas. 

Je kan gratis parkeren op het Jef Van Hoofplein of op de parking tegenover de Delhaize in de Alexander Franckstraat.

Het station van Boechout ligt op 7min wandelen van de studio. 

Daar stopt ook bus 51 en bus 90. 

We moeten op voorhand een beetje kunnen inschatten hoeveel mensen er komen, daarom vragen we om je in te schrijven. Hier hangt verder niets aan vast natuurlijk! 

Dat heb je niet nodig, alle materialen zijn voorzien in de studio. 

Speciaal voor jou is er een workshop op de middag. Volg deze en kom meer te weten over trainen tijdens en na de zwangerschap. Van zodra de studio open gaat, zullen we starten met aangepaste lessen op dinsdag avond, zwangere en bevallen vrouwen. 

Super leuk om te horen dat je graag klant wil worden! Je kan een kennismakingsgesprek inboeken, zo bekijken we samen wat het best bij jou past. 

Nee, je kan 2 weken uittesten en nadien kiezen of je graag per beurt betaalt, een 10-beurten of een abonnement neemt. 

Door hier op te klikken, ga je naar het event zelf. Daar klik je op de datum, 3 september, kies je 10u (dan start het event, maar je mag komen tussen 10 en 14u), klik op confirm. 
Dan geef je enkel nog je gegevens in en laat je weten wat je graag mee zou doen op het event. Het is helemaal gratis!