Lessenrooster

Lessenrooster en tarieven

Het lessenrooster hieronder weergegeven wordt continu verbeterd en uitgebreid indien nodig. In de zomervakantie blijven we open. Je kan een kennismaking inboeken om van start te gaan met de lessen. Daarna krijg je meteen toegang tot het boekingssysteem. 

Een les boeken?

Om iedereen een persoonlijke begeleiding te kunnen geven, doen we steeds eerst een korte kennismaken met een theetje of koffie erbij. Het is vrijblijvend en duurt maximum een half uurtje. Je kan de studio zo leren kennen, de lesgever en we bekijken samen welke lessen het beste bij jou passen. 

Corepilates

Waarom starten?

  • Persoonlijke en professionele begeleiding
  • Bij blessures worden oefeningen aangepast
  • Lessen in kleine groepen (max 8 personen)
  • Leer luisteren naar je eigen lichaam
  • Leer op een juiste manier door je dagelijkse taken te bewegen
  • Een juiste ademhaling eigen maken
  • Lessen die je motiveren om meer te bewegen

Starten met Pilates en Barre?

Tarieven

Om een les te kunnen boeken heb je een beurtenkaart nodig. Koop hieronder het aantal lessen aan dat bij jou past.

Single class pass

€ 20

1 beurt

1 maand geldig

10 class pass

€ 185

10 beurten

€18,5/les

Flexibel lessen boeken

6 maanden geldig

Mini Abonnement

€ 68

per maand

€16/les

1x/Week les naar keuze

min. 6 maanden

Unlimited Abonnement

€ 124

per maand

Ideaal als je 2x/week
of vaker wil komen

Onbeperkt lessen

min. 6 maanden

Heb je een vraag?

Vind hier alle info die je nodig hebt om van start te gaan

Fijn dat je klant wil worden! Boek je vrijblijvend kennismakingsgesprek in via deze link. Zo kan je de studio, lesgevers en lessen leren kennen.

Na een kennismaking krijg je toegang tot de boekingsapp en kan je meteen alle lessen boeken. Boek deze hier in.

Ben je al klant?
Dan heb je toegang tot onze app en kan je via deze app je lessen boeken.

Meedoen met een groepsles kan vanaf €14 als je 2x per week komt met een abonnement. Je kan ook per beurt betalen of je kan besparen door een 10 beurten kaart te kiezen. Hier vind je de tarieven.

Indien je er niet geraakt, kan je tot 12u voor de les gratis annuleren in de boekingsapp. Zo komt je plekje op tijd vrij voor iemand anders. 
Als het enkele uren voor de les is, kan je je uitschrijven, maar verlies je je beurt. Als je ziek bent, kan je me altijd even verwittigen op glynn@corepilates.be. Dan kijken we of we je beurt kunnen verzetten naar een week later. 

Heb je last van (veel) rugpijn en nekpijn, heb je een bepaalde operatie achter de rug of ben je nog aan het revalideren? Contacteer me dan even voor de les. Indien dit nodig is plannen we eerst een privé sessie in, zodat je nadien met de groepslessen van start kan gaan.

Pilates is voor iedereen en je kan hier eender wanneer mee starten. Het is wel belangrijk dat je eerst de bewegingen goed leert kennen en daarom raad ik steeds aan te starten met de Basics-Pilates les op maandag. Hier leer je de basis en krijg je de tijd tijdens de les om de oefening zwaarder of minder zwaar te maken. Heb je toch al een beetje ervaring met yoga en/of pilates, dan ben je zeker welkom in de mat-pilates les op woensdag. Neem contact met me op bij vragen 🙂

Omdat tijdens de zwangerschap en erna het lichaam helemaal verandert, is het niet aangeraden om de gewone lessen mee te doen. Deze lessen zijn simpelweg te zwaar voor je buikspieren. Je kan daarom de Mommies pilates op maandag meedoen. Perfect voor tijdens en na de zwangerschap. Hier combineren we barre en pilates en krijg je tijd om te werken aan je bekkenbodem en core op jouw tempo. Hier vind je alle info.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates, acties en informatie over de lessen.